Line-Up

Spring Edition

Detone

21:00 – 22:30

Detone! @renzokloosterman en @vinniee_24 een DJ/producer duo uit Delft die al sinds de middelbare school een passie voor muziek delen.hebben op veel verschillende feesten en evenementen gestaan ​​in binnen- en buitenland.

Meer Info!

Layon Nais

22:30 - 01:00

In clubs, op festivals, bij corporate events, verjaardagen, bruiloften, kroegen, danscafé’s, silent disco’s, in de derde helft op sportclubs, je kunt me overal vinden. Met verrassende keuzes voor de tracks, door verschillende genre’s zoals Feestmuziek, Party House, Billenschudden en Guilty Pleasures vloeiend met elkaar te mengen tot vrolijk en energiek, dansbare tunes, probeer ik verschillende doelgroepen op maat te bedienen.

Meer Info!

Delfsche Helden

19:30 –   0:30

Sinds april 2016 is het nieuwe DJ Collectief ''Delftsche Helden'' actief door de hele regio. Hun eerste optreden hebben ze te danken aan de organisatie van ''I Love Music'' in Delft. Daarna volgde op Koningsdag ''Oranjekoorts Festival'' waar het publiek compleet uit zijn dank ging. Nu zijn de Delftsche Helden ready voor meer

Meer Info!

Mis Helemaal Niks

Mis niets van Royal Beats' betoverende wereld. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, exclusieve updates en een voorproefje van onze komende evenementen direct in je inbox.
Bedankt, uw input is aangekomen!
Oeps! er is iets niet helemaal goed gegaan :(