Info & Partners

Spring Edition

Het Konings Huys

Het Konings Huys, gelegen in het hart van Delft op de Grote Markt, is de geboorteplaats van Royal Beats. Met zijn karakteristieke sfeer en uitstraling biedt Het Konings Huys het perfecte decor voor onze muzikale reis. Ontdek de harmonie tussen onze eigenzinnige twist en de historische charme van de stad.

Meer Info!

Heineken

Heineken, een naam synoniem met feest en verfrissing, verhoogt onze sfeer met hun hoogwaardige brouwsels. De samenwerking met Heineken zorgt ervoor dat onze gasten kunnen genieten van verfrissende momenten, perfect passend bij de bruisende ambiance van Royal Beats.

Meer Info!

BidFood

BidFood staat aan onze zijde als een betrouwbare partner die bijdraagt aan de culinaire magie van Royal Beats. Hun toewijding aan kwaliteit en verscheidenheid zorgt ervoor dat ons luxe BBQ-buffet een onvergetelijke ervaring wordt. Samen zorgen we voor smaakvolle herinneringen en tevreden gasten.

Meer Info!

Kraan Vlees Service

Kraan Vlees Service, een kenner in vlees van topkwaliteit, voegt een vleugje smaakvolle elegantie toe aan onze evenementen. Hun bijdrage aan ons BBQ-buffet garandeert sappige bites en heerlijke smaken die passen bij de koninklijke ervaring van Royal Beats.

Meer Info!

PWAM

PWAM: Sound & Vision belichaamt de sonische en visuele dimensies van onze feestelijke reis. Met hun expertise in geluid en beeld dragen ze bij aan de meeslepende sfeer van Royal Beats. Hun creativiteit en technische finesse tillen onze evenementen naar een hoger niveau van beleving.

Meer Info!

Mis Helemaal Niks

Mis niets van Royal Beats' betoverende wereld. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, exclusieve updates en een voorproefje van onze komende evenementen direct in je inbox.
Bedankt, uw input is aangekomen!
Oeps! er is iets niet helemaal goed gegaan :(